Du skal logge ind for at skrive en note

Du har faglig indsigt

Den første forudsætning for, at din idé antages, er, at du besidder en solid faglig kompetence inden for dit felt. Du skal altså have en omfattende viden om det faglige stof, du vil formidle. Det er også en fordel, hvis du selv har erfaring med undervisning og kendskab til det eller de fag og uddannelser, du vil henvende dig til med udgivelsen.

Du skal logge ind for at skrive en note

Du er en god formidler

Som forfatter til undervisningsmaterialer skal du være i stand til at formulere dig i et levende og frit flydende sprog. Du skal tilpasse formidlingen til både mediet og målgruppen. Det er derfor vigtigt, at du fra begyndelsen gør dig klart, at du skriver til elever og studerende – og ikke til dine fagfæller.

Du skal logge ind for at skrive en note

Din fremtid er digital

På Systime har vi fokus på udviklingen af digitale undervisningsmidler. Vi ved, at fremtiden er digital. Derfor vil du som forfatter blive præsenteret for de ypperste muligheder inden for produktion af digitale materialer. Vi opfordrer vores forfattere til at eksperimentere og idéudvikle på brugen af medier og metoder i undervisningen.

Derfor forventer vi af dig som forfatter, at du har kendskab til og interesse i brugen af digitale undervisningsmaterialer.

Du skal logge ind for at skrive en note

Du er indstillet på at kommunikere

Vi ønsker, at du er åben omkring din udgivelsesproces. Som forfatter på Systime bliver du en del af det kommunikerende forlag, og du skal derfor være indstillet på at blogge løbende på Systime Lab, som er vores forum for udvikling af undervisningsmateriale. Her skal du også lægge betaversioner af dit materiale ud, så du kan få ideer og respons fra dine fagfæller.

Du skal logge ind for at skrive en note

Du kan lide at samarbejde

Du kan selvfølgelig arbejde selvstændigt, men du skal også være indstillet på at samarbejde med andre undervejs i forløbet. Vi er meget optaget af, at vores udgivelser bliver en god proces for alle involverede. Det betyder, at du først og fremmest får et tæt samarbejde med en projektleder, en produktionsleder og en ekstern redaktør, og du skal også være åben over for, at andre forfattere kan blive koblet på dit projekt.

Du skal logge ind for at skrive en note
Copyright Systime A/S 2018